Avís legal

Darrera actualització: 04-11-2020

Titularitat del web

En compliment del que especifica l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Carme Torrades Salaet informa que és el titular d’aquest lloc web i de l’adreça www.calatorrades.cat, que utilitza amb la finalitat de facilitar als usuaris informació sobre els serveis que ofereix.

Dades de l’empresa:

Nom: Carme Torrades Salaet (Ca la Torrades)
NIF: 39156225J
Adreça: C/ de la Torre, 12, 08221 Terrassa (Barcelona)
Telèfon: 676 628 556
Correu electrònic: carme@voltamons.cat

 

Condicions d’ús del web

Responsabilitats de l’usuari del web

El fet d’accedir, navegar o utilitzar el lloc web de Voltamons confereix a la persona que ho faci la condició d’usuari del web.
L’usuari del web es compromet a:

  • Acceptar les condicions d’ús establertes en aquest avís legal.
  • No utilitzar cap dels continguts d’aquest web de cap forma que pugui atemptar contra la Llei, la moral o els bons costums, o que pugui lesionar els drets dels responsables d’aquest lloc web o de terceres persones.
  • No intentar alterar, inutilitzar o malmetre de cap manera les dades ni el codi continguts en aquest lloc web.
  • No intentar introduir en aquest lloc web cap tipus de codi o programari amb finalitats malicioses o lesives per al titular del lloc web, per als seus usuaris o per a tercers.

Responsabilitats del titular del web

Carme Torrades Salaet, com a titular i responsable del lloc web, intentarà mantenir en tot moment el web en funcionament correcte, amb la informació tan actualitzada com sigui possible, i prendrà les mesures oportunes per tal de mantenir-la lliure d’amenaces informàtiques. Tanmateix, degut a la mateixa naturalesa de la tecnologia i d’Internet, no es farà responsable dels perjudicis que, malgrat els seus esforços per evitar-ho, puguin ocasionar als usuaris les caigudes del servei o l’existència de continguts no actualitzats a la darrera versió. Carme Torrades Salaet tampoc no es farà responsable dels danys que puguin resultar de la intrusió no autoritzada o la inserció de codi maliciós per part de persones alienes a ella.

Contingut del web

El contingut d’aquest web té una finalitat merament informativa, i no pretén substituir la comunicació directa entre els clients i el prestador dels serveis. Tot i que s’intentarà tenir en tot moment actualitzada la informació que es presenta en el web, cal que l’usuari tingui present la possibilitat que la versió que s’hi presenta no sigui la més recent. En cas de discrepàncies, prevaldrà la informació facilitada per contacte directe (per telèfon o correu electrònic) pel prestador del servei. Carme Torrades Salaet es reserva el dret de realitzar canvis en el contingut del web en qualsevol moment, sense avís previ.

Propietat intel·lectual

En general, els drets de propietat intel·lectual dels continguts d’aquest lloc web (incloent-hi textos i imatges) pertanyen a Carme Torrades Salaet. Queda expressament prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, modificació i comunicació pública, totals o parcials, d’aquests continguts sense el consentiment exprés de Carme Torrades Salaet.

Política d’enllaços

Carme Torrades Salaet no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l’usuari mitjançant els enllaços presents en aquest lloc web, així com declara que no controla de cap manera el contingut d’aquestes pàgines de tercers, i que en conseqüència no en pot garantir l’autenticitat, veracitat, legalitat o funcionament.
Així mateix, Carme Torrades Salaet tampoc no es fa responsable del contingut de les pàgines de tercers que continguin enllaços a aquest lloc web.